Home Activiteiten Informatie Over ons Contact Onze sponsoren Links PC De Heuvelruitertjes Looweg 6A				Tel.: 0572-301 402 8105 SL  LUTTENBERG		Email: info@heuvelruitertjes.nl  Deze website is ontwikkeld door           EDUwebdesign Ponyclub ‘De Heuvelruitertjes’ Luttenberg

Live vanaf het ponykamp 2017

Maandag 24 juli 2017 Vandaag tegen één uur aangekomen op de bestemming ‘Manege Snorrewind’ te Markelo, inmiddels een vertrouwd adres. Alle pony’s staan op stal, de bagage binnen en ....los... Voordat de brengers het terrein verlieten is er natuurlijk gezellig koffie gedronken. De leden zijn door de leiding welkom geheten op het kamp....maar er wordt wel aandacht gevraagd voor het onderstaande bericht!
Dinsdag 25 juli 2017 Er is goed ontbeten want niemand weet wat er deze dag allemaal gaat gebeuren, een gevulde maag is altijd handig. Er is creatief gestart met een unieke “heuvelruitertjes ponykamp supercake 2017”. Die zal smaken! Vandaag is goed gereden op de pony’s. Het onderzoek naar de mol is overigens in volle gang maar het is een groot mysterie..... In de avond werden we gedropt in het bos en wat we daar allemaal tegenkwamen.......brrrr....het was een superspannende en leuke spooktocht!
Iedereen is in het bezit van een speciaal schriftje voor het mollenonderzoek. Alle verdachte situaties worden direct door de leden en leiding opgeschreven. Wie weet wordt de mol nog eens gevonden!.
Woensdag 26 juli 2017 Vanmorgen zijn we na ons ontbijt gestart met een prachtige buitenrit door de bossen van Markelo. De kinderen en pony’s hadden veel lol bij de zandkuil waar ze omhoog konden galopperen en over een boomstammetje konden springen. ‘s middags hebben we ons voorbereid op de bonte avond. Het diner bestond uit een heerlijke barbecue waarbij we prachtig weer hadden. De bonte avond was heel gezellig. De kinderen zijn een hoop uitdagingen aangegaan. Na de bonte avond brandde het kampvuur volop met heerlijke marshmallows. En toen was het tijd voor de disco en zoals gebruikelijk sloten we af met het bekende lied waarbij we allemaal op de grond lagen.
Donderdag 27 juli 2017 Na het ontbijt werden we vereerd met het bezoek van Jesse Drent. Hij gaf ons les in vrijheidsdressuur waarbij alle pony’s vol trots op het blok stonden! Ook leerden we andere oefeningen met succes. Na die tijd ging Jesse nog even bubbel voetbal met ons doen. Super leuk! Toen was het helaas tijd om onze spullen bijeen te pakken en hebben we het geslaagde ponykamp rond 16:30 uur onder het genot van een kopje koffie en frisdrank afgesloten met de bekendmaking van de ware mol.
Informatie laatste nieuws!