Home Activiteiten Informatie Over ons Contact Onze sponsoren Links PC De Heuvelruitertjes Looweg 6A				Tel.: 0572-301 402 8105 SL  LUTTENBERG		Email: info@heuvelruitertjes.nl  Deze website is ontwikkeld door           EDUwebdesign Ponyclub ‘De Heuvelruitertjes’ Luttenberg

Martijn Blankvoort

reservekampioen Overijssel

in EB dressuur

Martijn Blankvoort is

reservekampioen van

Overijssel geworden

in de EB dressuur.

Dit heeft hij bereikt

met zijn pony

Spithoven's Elexa MB.

Hippiade 2013

Lisa Tijhuis heeft met haar pony Magic meegedaan bij het springen in klasse C-L. Helaas had ze in het 1e parcours een balkje. Maar ze is toch 12e van Nederland geworden. Dus een hele goede prestatie van haar. Met het Verenigingskampioenschap heeft de Heuvelruitertjes onder leiding van Jan Ruesink het heel goed gedaan. De dressuurruiters Wybe Scholten, Lisa Tijhuis, Martijn Blankvoort en Desteny Hulsman hebben samen 758 punten bij elkaar gereden. De springruiters Kelly Tijhuis, Marissa Bosch, Britt Exel en Merel Blankvoort waren allemaal foutloos. Het puntentotaal bleef dus 758 en hiermee zijn wij op de 7e plaats van Nederland geëindigd.

Clubkampioenschappen

Op zondag 16 september zijn de clubkampioenschappen gehouden waarbij weer fantastische prestaties zijn neergezet door alle heuvelruitertjes, zowel in dressuur als springen. De winnaars van de dressuur ponyruiters, paardenruiters en recreatieruiters streden ook om de hoogste eer en werd een spannende strijd tussen Martijn Blankvoort van de ponyclub, Dide Jansman van de rijvereniging en Henk Bakker van de recreatieruiters. Met kop- en schouder stak Martijn Blankvoort boven de andere twee uit en werd een echte overwinnaar. Ook vaardigden de drie verenigingen een viertal af. Winnaars van deze wisselbeker werd het viertal van de Ponyclub (Martijn Blankvoort, Wybe Scholten, Lisa Tijhuis en Merel Blankvoort). Uitslagen van onze startkaarthouders zijn als volgt (springen en dressuur): Dressuurkamioen Martijn Blankvoort Springkampioen Milou Lugtenberg 1. Martijn Blankvoort 2. Merel Blankvoort 3. Desteny Hulsman 4. Milou Lugtenberg 5. Cas Veneberg 6. Annelie Ruesink 7. Wybe Scholten 8. Kelly Tijhuis 9. Suzan ten Broeke 10. Marissa Bosch 11. Marieke Vedders 12. Lisa Tijhuis 13. Celeste Hulsman 14. Zoë Kampman Onze leden met resultaten buiten mededinging (springen en dressuur): Klik hier voor de fotogalerij 1. Kas Gorter 2. Faya Kampman 3. Emilia Cremonini Onze leden met resultaten in dressuur: 1. Kirsten Kampman 2. Marloes ten Broeke (& BB-springen) 3. Sacha Bosch (& BB-springen)

Herfst Indoor Luttenberg 2013

Aan het H.I.L. hebben veel leden van onze ponyclub deelgenomen. Ze hebben het goed gedaan. De volgende ruiters gingen zelfs door naar de halve finale: Kelly Tijhuis met Kamal R Martijn Blankvoort met Donette Calando Mb Marieke Vedders met Charlie Wybe Scholten met Orchard Dacosta Marissa Bosch met Milan du Vi Merel Blankvoort met O'Fields Landor MB Desteny Hulsman met Sundance Desteny Hulsman met Brammetje Dus een hele goede prestatie!! Desteny Hulsman wist zich met haar pony Brammetje te plaatsen voor de finale, waar ze helaas net te weinig punten bij elkaar sprong voor een prijs. Maar toch een TOP prestatie van haar.

Marissa Bosch naar CSI Salland - Jump & Drive

Marissa Bosch naar CSI Salland - Jump & Drive Tijdens de showavond op de CSI Salland werd er ook een Jump & Drive georganiseerd. Hierbij werden 6 ponyruiters van 6 Sallandse ponyclubs gekoppeld aan een internationale springruiter. Deze 6 teams gingen met elkaar de strijd aan op een hindernisparcours. De ponyruiter begon met een barrage op tijd over hindernissen van 80 cm. Zodra de ponyruiter was gefinished vervolgde de internationale ruiter de wedstrijd op een quad. Voor onze ponyclub heeft Marissa Bosch met haar pony Milan du Vi deelgenomen. Zij werd gekoppeld aan de Spaanse springruiter Alberto Marquez. Ze hebben het heel goed gedaan en zijn als 2e geëindigd.

Sinterklaas 2013

Zondag 8 december hebben we de ‘sinterklaas-les’ gehad op de manege. Met bijna 20 ruiters en amazones in de ring is er prachtig dressuur gereden onder muzikale begeleiding. Na een spannende ‘balkendans’ (in plaats van een stoelendans) eindigde Thomas Bosch als winnaar! Aan het einde van de les is iedereen blij verrast met een cadeautje in de bak en een warme chocolademelk. Klik hier voor de uitgebreide fotogalerij!  

Topprestaties op Kringkampioenschap

Heeten

De Heuvelruitertjes hebben heel goed gepresteerd tijdens het Kringkampioenschap in Heeten. Hieronder is te lezen dat de Heuvelruitertjes goed vertegenwoordigd zullen zijn tijdens het Regiokampioenschap dat op 31 januari en 1 februari 2014 in Balkbrug zal worden gehouden. Klasse B – Categorie C: Kringkampioen: Suzan ten Broeke met haar pony Madelief Reservekampioen: Celeste Hulsman met haar pony Sundance   Klasse B – Categorie E: Kringkampioen: Martijn Blankvoort met zijn pony Spithoven’s Elexa Mb Klasse L – Categorie C Reservekampioen: Desteny Hulsman met haar pony Sundance
Klasse B – Categorie D: Reservekampioen: Marissa Bosch met haar pony Milan Du Vi   Klasse L – Categorie A/B: Kringkampioen: Desteny Hulsman met haar pony Brammetje Reservekampioen: Merel Blankvoort met haar pony O'Fields Landor MB   Klasse M – Categorie C Kringkampioen: Lisa Tijhuis met haar pony Magic

Prachtige Sint Steffenrit

Op 2e kerstdag is de traditionele Sint Steffenrit verreden. Vele leden van de ponyclub, recreatieruiters en rijvereniging reden mee tijdens deze rit door Luttenberg en het daaraan grenzende buitengebied. Genieten te paard en pony, met de geweldige verzorging op de controleposten, door het centrum, buitengebied en bos, kwam een ieder tevree weer aan op de manege. Terug bij de welverwarmde kantine genoot een ieder van de heerlijke erwtensoep en andere versnaperingen. Kortom een erg gezellige en geslaagde ochtend! Klik hier voor de uitgebreide fotogalerij!
Archief nieuws 2013

Succes op regiokampioenschappen Lonneker

10 augustus

Zaterdag 10 augustus zijn er mooie resultaten behaald op de regiokampioenschappen te Lonneker!

Lisa Tijhuis: Haar eerste parcours was foutloos en helaas in de barrage had ze 1 weigering. Maar ze is wel 5e geworden en mag nu door naar de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo op 31 augustus. Dus supergoed gedaan!! Ponyclub de Heuvelruitertjes:  Coach Jan Ruesink had het volgende team samengesteld voor het Verenigingskampioenschap: Dressuur: Merel, Lisa Tijhuis, Wybe en Martijn Springen: Britt, Marissa en Kelly Iedereen heeft heel goed zijn best gedaan en mede door een zeer oplettende coach is de vereniging OVERIJSSELS KAMPIOEN geworden en mogen ook meedoen aan het Nederlands Kampioenschap op 31 augustus in Ermelo.